Пропускане към основното съдържание

Rose of Bulgaria lip balm&Agiva body Lotion

              Това са съвсем нови мои придобивки от морето, които бяха импулсивни покупки, но се оказаха много сполучливи. 


  Nature of Agiva:Peony Beauty code:Лосион за тяло с екстракт от божур за кадифена мекота. Марката ми е непозната. Чувала съм я, но досега не съм ползвала нищо нейно.
На пръв поглед ме грабна това, че лосионът е с екстракт от божур-много харесвам това цвете. Аромата е сладникъв и мирише по-скоро на бонбонки. Много ми допадна като миризма. Не е силно ароматизиран, но се усеща достатъчно.
Това, което ми направи впечатление и което не ми допадна особено е, че лосионът не е с гъста консистенция, а доста по-течен от други марки лосиони, които съм ползвала. Но това пък не ми пречи особено.
Хидратира ми добре кожата и оставя усещане за гладкост и мекота.
Цената на този продукт е 6 лв. 

Rose of Bulgaria Lip balm
Истинска изненада за мен беше този балсам за устни на марката Българска роза. Отдавна исках да пробвам нещо от тази марка  и понеже на морето е препълнено с такива продукти момента беше удобен да се възползвам.
Смело мога да кажа,че тва е моят балсам за устни!
Страхотен е, чудесно качество, невероятен аромат.

В състава на балсама се включват:

*UV филтри за защита от вредните слъчеви лъчи

*Витамин Е-блокира действито на свободните радикали

*Пчелен восък-оказва регенериращо въздействие и омекотява нежната кожа на устните

*Масло от шеа-балансира съдържанието на мазнини и влага в кожата


Всички съставки са напълно естествени и натурални, което определено ме спечели. Аромата е меден, не мирише на роза както очаквах. Отразява се страхотно върху устните, придава мекота, предпазва от дехидратиране и напукване. Трябва да с ползва редовно, особено в сурови атмосферни условия.


Дизайна е изчистен и семпъл. Капачката е много сладка-под формата на розичка. Удобен за ползване и компактен за носене в дамска чанта. Предлага е и в малки кутийски под формата на кремче. Но за мен лично този варианте по-удобен. 
Цената е повече от приемлива-за 5 мл продукт-2.50 лв.
Препоръчвам го с две ръце-дасега не съм попадала на балсам за устни от който да бъда толкова доволна.Устните ми никага не са били толкова меки. 
Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…