Пропускане към основното съдържание

Въпросник:Малко повече за мен

Попаднах на този интересен въпросник във виртуалното пространство


 и реших и аз да го попълня

1.
Кръстен ли си на някого?
Не, на никого. Но баща ми обича да казва, че ми е избрал хубаво царско име–става дума за Десислава Българска-дъщеря на Цар Иван Александър и царица Теодора.
2.
Кога плака за последно?
Преди няколко дни.
3.
Имаш ли деца?
Не нямам, засега.
4.
Ако беше някой друг щеше ли да бъдеш приятел със себе си?
Да, бих била приятел със себе си-великодушна съм, разбираща и съм много добър слушател.
5.
Имаш ли някакви guilty pleasures?
Обожавам шоколад и кафе.
6.
Обичаш ли да пишеш на ръка?
Преди го правех често,но сега с тези технологии ми домързява, а пък и вече ми се струва толкова неестествено и съм отвикнала. Отвреме-навреме си записвам неща в разни тефтери.
7.
Коя е любимата ти зърнена закуска?
Мюсли с мед и орехи
8.
Кое е първото нещо,което забелязваш у хората?
Определено държанието им.
9.
Какъв цвят са очите ти?
Тъмно кафяви.
10.
Страшни филми или щастлив край?
Разбира се, че с щастлив край-не харесвам хоръри- не носят никаква идея и нямат никакъв смисъл.
11.
Любим сериал?
Не са един или два:
Hard of Dixie
Once Upon a time
One Tree hill
The Tudors
Gossip Girl
12.
Зима или лято?
Пролет :D -любимият ми сезон, но харесвам и останалите-във всеки сезон има по нещо красиво.
13.
Прегръдки или целувки?
Всичко наведнъж.
14.
Специален талант?
Пиша добре или поне така си мисля 
15.
Къде си роден?
В София.
16.Хобита?
Четене на книги, история, прически, маникюр, мода, филми, литература,разходки и още доста неща.
Имаш ли домашен любимец?
Да. Имам сива персийска-Дара
17.
Любим филм?
Не мога да посоча само един-много са-точно в този момент е „Господарката на злото”
 18.
Какъв цвят е колата ти?
Макар да имам книжка съм пешеходец-карането не е за мен.
19.
Какъв искаш да станеш като пораснеш?
Като малка исках да съм много неща-лекарка, актриа, певица. Сега искам просто да съм щастлива и да имам хубав живот.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…

Моят Коледен маникюр

Здравейте и за много години! Празниците вече минаха и тъй като тогава нямах никакво време да пиша сега дойде моментът да покажа няколко от маникюрите, които си направих покрай коледните и новогодишни празници.  Започвам с коледния ми маникюр. 
На Коледа разбира се маникюрите ни трябва да се колкото се може по-празнични и бляскави.  Аз заложих на червено с бляскави частици-от серията на Golden rose rich color  45-прекрасен червен цвят, с бляскави частички, който ми стана любим и доста често се лакирам с него.  Тази серя на Голден Роуз е с онези по-широрки четки, които за мен са много удобни и нанасям лак в пъти по-бързо отколкото със стандартните по-тесни четки. 
Това е нюанса. 

Тези макси четки са наистина много удобни. Нанесох 2 слоя от този лак. Пред това разбира се основа-ползвам за основи и топове тези на Перфект. Винаги съм била доволна от тях. 
Това е маникюрът. Много празничен, една идея по-кичозен и весел, отколкото исках да е. 

Използвах бял тънкописец на Nail art - Golden …