Пропускане към основното съдържание

Крем „ Дева” за ръце и нокти с БИО масла


Крем „ Дева” за ръце и нокти с БИО масла
През студените месеци е особено важно да ползваме крем за ръце. Разбира се винаги трябва да използваме но есента и зимата ръцете се нуждаят от повече подхранване и хидратация, защото често се изсушават от студа и по цял ден са изложени на агресивни влияния.


Повечето кремове съдържат съставки, които хидратират, придават гладкост и успокояват кожата на ръцете. А в последните години започнаха да се разработват и такива формули, които освен защита на ръцете осигуряват такава и за ноктите. Съществува голямо разнообразие от кремчета за грижа за ръцете. Аз никога не съм се задълбочавала прекалено много в кремовете за ръце-не съм и ползвала много разновидности, просто отивам в магазина и си избирам един и толкоз.  
В момента използвам ето този крем:


Кремчето е е на”Дева” и съдържа доста съставки, които помаягат в грижата за ръчете и ноктите.
-био масло от бадеми
Каково масло-зехтин
-витамин f
Много от подобните кремове съдържат витамини и бадеми. На мен попринцип не ми допада аромата на бадема и това е може би единственото, което не харесвам в крема. Мирише на бисквити-на какао и масло и на бадеми. Наистина една гурме миризма, много сладка, но на мен не ми допада особено.
Според описанието на опаковката този крем подсилва естествените бариеро-защитни функции на кожата, подхранва я, поддържа я еластична и хидратирана. Овлажнява и заздравява ноктите.
Добър е крема. Овлажнава, придава гладкост и еластичност, хидратира-какво повече да искаш от един крем. Съвсем нормален крем, като всички други. За заздравяване на ноктите не мога да говоря, защото не вярвам един крем да постига това. Подхранване – да, но заздравяване-не съм много сигурна.
Доволна съм от кремчето и почти си го изхабих.Пак казвам, че единствено миризмата не допада. И затова съм в търсене на друг крем за ръце.
Какви кремове използвате вие най-често и от какво сте доволни? Приемам предложения за крем?.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…