Пропускане към основното съдържание

Wish list

Хайде и аз да си направя един Wish list предколедно - новогодишен .
В момента не знам какво точно искам, аз винаги искам много неща, но като седнах да го пиша общо взето се позачудих какво да включа. Затова ще се въздържа и ще спомена само нещата, които към този момент искам.


1. Започвам с колекцията на Филипа Гръгъри за "Тюдрорите" - искам всичките й книги, но като за начало може и само "Другата Болейн" :) Четох я това лято и ми е любима. Тази жена пише страхотно.!2. Червено палто горе долу като това „, но без пухкавата яка. Него вероятно ще го получа като подарък за коледа от мама, ако си намеря, такова, което да ми  хареса.
done


3. 5 Авеню, Елизабет Арден-супер чувствена миризма на люляк, таменужка, портокал, ванилия, лайка и роза. Много искам този пярфюм.
Само, че не го предвиждам в близките месеци, защото имам доста парфюми и някак ставам нахална вече с тази своя мания. Това ще е следващият парфюм, който ще си купя, ако се изкуша скоро и наруша обещанието за 6 месечно въздържание от купуване на аромати, което съм дала :D

4.
Цялата колекция пясъчни лакове на Перфект или добре де, поне няколко от нюансите, които съм харесала. 


Това ще осъществя съвсем скоро. Защото просто не мога да се сдържа. 


5. 
Изкуствени екстеншъни.  Да бе знам, че са кич и какво от това!? Толкова време се каня да си взема и не знам защо все отлагам. Всчики около мен постоянно ми опяват, че не ми трябва такова нещо. Е, аз пък искам да имам много дълга коса и тъй като не мога да я пусна до желаната дължина толкова бързо искам нещо за тафра както се казва. Ще ги ползвам само за специални случаи, защото никога не бих си сложила истински такива.

Е това, е засега.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Моят Коледен маникюр

Здравейте и за много години! Празниците вече минаха и тъй като тогава нямах никакво време да пиша сега дойде моментът да покажа няколко от маникюрите, които си направих покрай коледните и новогодишни празници.  Започвам с коледния ми маникюр. 
На Коледа разбира се маникюрите ни трябва да се колкото се може по-празнични и бляскави.  Аз заложих на червено с бляскави частици-от серията на Golden rose rich color  45-прекрасен червен цвят, с бляскави частички, който ми стана любим и доста често се лакирам с него.  Тази серя на Голден Роуз е с онези по-широрки четки, които за мен са много удобни и нанасям лак в пъти по-бързо отколкото със стандартните по-тесни четки. 
Това е нюанса. 

Тези макси четки са наистина много удобни. Нанесох 2 слоя от този лак. Пред това разбира се основа-ползвам за основи и топове тези на Перфект. Винаги съм била доволна от тях. 
Това е маникюрът. Много празничен, една идея по-кичозен и весел, отколкото исках да е. 

Използвах бял тънкописец на Nail art - Golden …

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…