Пропускане към основното съдържание

Christmas tag

                                            ***** Christmas tag *****
Винаги, винаги, винаги съм обожавала Коледа. Когато дойде това време от 
годината се чувствам истински щастлива и празнично. Просто заради цялата атмосфера. Как всичко се преобразява от сиво и скучно в бляскаво, шарено и весело.
Най-любимото нещо от Коледата за мен е аромата на борови връхчета, мандарини и канела.
Подаръци обичам много-най-вече да получавам.
Тази година Коледата за мен ще бъде по-специална, защото ще заживея с любимият ми човек и това ще бъде голяма стъпка и ново начало. Радвам се, че това ми се случва точно по Коледа, защото толкова много обичам този празник и магията, която носи.
Много искам да завали. Синоптиците ни обещават снежна Коледа-ами дано, ще е прекрасно!
Искам да благодаря на Лина от http://linasfavoritestuff.blogspot.com/ която ме покани за този таг-много се радвам наистина :) Лина, пожелавам ти весели празници и нека всичко, онова което истински желаеш в Коледната нощ да ти се сбъдне!

Нека всички имаме една изпълнена с радост, вълшебна Коледа!1 1.     Кой е любимият ти коледен филм?

Любимият ми коледен филм е”Всичко, което искам за Коледа”-класически и доста стар. Свързвам го главно с деството ми и с това, че на всяка Коледа го даваха и аз не го пропусках. Много хубави спомени и и емоции ми е донесъл.
Другият ми любим е „Наистина любов”-това може би е най-хубавият коледен филм, който съм гледала. Страхотна история. 

2. Кога отваряш подаръците си - в коледната нощ или на коледната сутрин?

Отваряме ги в полунощ на Бъдни вечер.

3. Имаш ли любим коледен спомен?

Много са любимите ми коледни спомени,но конкретно най-любим не се сещам. Всички преживявания по Коледа са ми любими. И съм имала много хубави моменти и с приятели и със семейството.

4. Любима празнична храна?

Сърмички и чушки, погача, сладкики-всичко каквото се сетиш.

5. Любим коледен подарък?

Куклата Барби обезателно-като малка най-много се радвах  на тях и на всяка Коледа исках такава. Сега се радвам на всичко, важното е да е от сърце. Обожавам обаче парфюми и един парфюм винаги би ме зарадвал, книга също.

6. Любим коледен аромат?

Борови връхчета, канела и мандарини.

7. Имаш ли някакви традиции за коледната нощ.

Хапваме вкусни неща и гледаме коледни филми.

8. Как декорираш елхата си?

О, това ми е любимото нещо. Всяка година е различно и в различни цветови комбинации. Тази година е в розово и бяло, с много панделки.Можете да я видите в блога.
Всяка година си избирам тема и цвят и действам, като гледам да изпипвам нещата и се старая. Но на  котката ми не й пука, тя постоянно я събаря. 

9. Като дете какъв подарък искаше, но така и не получи?

Всчико, което съм искала май съм го получила като се замисля сега.

10. Най-добрата част от Коледа за теб?

Времето прекарано със семейството и близките. Това, че всички са заедно, вълшебните моменти.

Красива и Весела Коледа! 

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…