Пропускане към основното съдържание

Avon Naturals body care:Orhid and Blueberry

Здравейте дами!
Както съм казвала вече неведнъж много обичам всякакви лосиони за тяло. В момента имам няколко, които ползвам. Днешният пост ще бъде за последната ми покупка от Ейвън-лосион за тяло от серията Naturals, която ми е любима. Ползвала съм доста от лосионите им и много ми допадат. Изцяло припокриват изискванията ми за лосион за тяло-хидратират, омекотяват, имат страхотен аромат, поддържат кожата ми гладка и мека.За съставките не мога до говоря-не разбирам от съставки и не се задълбавам в тях. 
Не смятам, че имат нещо,което може крайно да вреди на кожата ми.
Лосиона е най-новия от серията с аромат на орхидея и боровинка. Орхидеите не са ми любимите цветя, но боровинки обожавам и аромата ми харесва много. Не е силен, сладък е, но не прекалено, дълго време се задържа върху кожата, действието на лосиона се запазва за 30 часа-така е посочено на опаковката. Съдържа витамини.
Консистенцията е със средна гъстота, сравнително лесно попива и не е необходимо да чакаш дълго време преди да се облечеш.
Ползвам лосиона след всяко къпане-обичам да си слагам лосиони за тяло и превръщам това в ритуал, като понякога си паля и свещи и така релаксирам-опитайте чудесно е.
Лосионът е "екзотична елегантност от орхидея и сладки боровинки в енергизираща флорално-плодова комбинация.Осигурява на кожата гладкост и 30 часа хидратация. Нанася се щедро количество върху цялото тяло при необходимост. "
Аз наистина много харесвам тези лосиони на Ейвън и това са нещата, които най-често съм си поръчвала-смятам, че са едни от добрите им продукти.
200 мл е лосиона, взех го на цена 3,80 лв.
Използвала съм също и други лосиони на марката-с ванилия, с черна череша и индийско орехче, с ягода и гуава, с теменужки, с пъпеш, с ябълка,със захаросани смокини и всички много ми харесват.
Хубаво е, че от компанията залагат на различни комбинации и аромати и постоянно сменят асортимента. Затова и тези лосиони винаги са ми харесвали и ще продължавам да ги ползвам дълго време и занапред.
А на вас допадат ли ви е какво е мнението ви за тях?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…