Пропускане към основното съдържание

Хималая:Измивен гел за лице с нийм и куркума

Здравейте красавици!
Днес ще си поговорим за измивния гел на Хималая с нийм и куркума за смесен тип кожа.
От този гел съм изключително доволна и смятам, че заслужава вниманието ни.
Купих го насляпо като търсех нещо, което да измива добре лицето ми сутрин и вечер, с една дума добър почистващ продукт,без сапун, парабени и с максимум натурален състав.
Козметиката на Хималая предлага точно такива продукти и ме изненада приятно.
Тази козметика е лесно достъпна,с изчистен състав и не е никак скъпа.
Не във всички магазини обаче я откривам.Това обаче не е проблем, защото марката вече има фирмен магазин на булевард Христо Ботев 21, а и продуктите се предлагат и в интернет.
Някои от продуктите й/не всички/ могат да се открият и в квартални и по-малки магазинчета.
Аз си взех гела от Т-маркет, от козчетичен магазин.
Избрах този почистващ гел за ежедневна грижа за моето лице.
Както знаете кожата ми е нормална, към смесена-като по-скоро е смесена, много чувствителна и леко проблемна.
Този гел съдържа в състава си нийм и куркума, известни със своите антибактериални и противовъзпалетилни свойства.
Гелът предлага грижа срещу пъпките.
Одновното му свойство е да измива, отстранява замърсяванията, да  почиства кожата, освежава и хидратира.
Справя се отлично с всичко, за което е предназначен един измивен гел-измива чудесно, не е агресивен, не ми дразни на очите/нещо много важно за мен/,не изсушава кожата изобщо,придава мекота и хидратира.
Кожата ми се чувства много добре с него, а освен това има добра превенция срещу пъпките и предотвратява повторната им поява. И това е доказано при мен!Защото откакто го използвам забелязвам, че в това отношение кожата ми се е променила и ми влияе добре, като ми измизат значително по-малко пъпчици.


Продуктът е 200 мл, цената е между 6,50-7,50 лева според зависи откъде си го купите.
Продукта е икономичен и стига за почти два месеца ползване сутрин и вечер.
Аз отстратнявам успешно и грим с него.
Със сигурност ще пробвам и ексфолианта за лице от същата серия с нийм и куркума, както и други неща от Хималая. 
За разлика от други продукти този не ми прави никакви проблеми и не смятам скоро да го сменям.
Ако имате кожа, подобна на моята, пробвайте го и споделенете на свой ред отзивите си.
Аз вече ползвам втора опаковка от него.И съм много доволна от гела. 

Поздрави от мен!
Чувствайте се красиви!
Деси ღ

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…