Пропускане към основното съдържание

Коледна украса за елхата от шишарки


  Здравейте прекрасни лейдита! 

 Както се подразбира от заглавието ще си говорим за коледна украса. 
Аз тази година направих наистина доста неща за декорация на дома и още имам да правя, защото харесах много идеи. 
Главните източници на идеи са разбира се Pinterest -обожавам този сайт, буквално за всичко-от коса и прически, до идеи за грим, за дома и най-различни неща, това е източник на вдъхновение за мен.  
Разглеждах идеите за коледни украси в разни сайтове и клипчета тип DIY на коледна тематика и си избрах няколко.
Коледната ми папка набъбва всеки ден все повече и повече.
 Някои от нещата направих, а с другите ще се занимавам тези дни. 

За днес ви предлагам една много лесна и красива идея за коледна украса от шишарки.
Събрах си цяла кошница и част от тях украсих за елхата. 


Необходимите неща :
няколко шишарки
дебел конец или коноп
панделки-червени, зелени, сребристи, или в друг предпочитан цвят
силиконов пистолет 
сняг на спрей

Коледните панделки са от любимите ми коледни неща и всяка година присъстват в украсата ми. На елхата наблягам основно на тях, защото стоят прекрасно и носят коледното настроение. Харесвам червените и златните, като традиционните коледни цветове.
Всяка година избирам различни цветови комбинации за елхата. Тази година тя е класическа, в традиционни цветове. И смея да твърдя,че класическите елхи са най-хубавите.
От тези панделки се продават навсякъде по магазините. Аз си купих и няколко цвята и размера панделки от плат-червена тънка и дебела, зелена на точки, червена на мечета,червена изчистена и на точки.

  Важното е да се придържаме към коледните цветове-зелено,червено, златно и сребърно. 
За малките дръжчици на шишарките връзваме конеца като е добре да го оставим по дълъг, за да може спокойно да се закачи на елхата. 
Панделката я прикрепяме точно пред конеца с помщта на силиконов пистолет.

 Пандлеките правите по желание-по-малки или по-големи. Пръскаме шишарките със спрей и те стават сребристи и много красиви. Аз оставих и неоцветени някои, защото изглеждат истински коледни със зелените и червените панделки и стоят естествено на коледната елха.

 Много красиви станаха и са чудесна уккраса за елхата. Можете да ги използвате и навсякъде другаде като декоряция. 
Хубаво е когато си направите нещо сами. За мен и по-приятно и забавно. Освен това нещата в магазините са доста изкуствени по мое мнение, а истинските шишарки, клонки и изобщо естествените неща са винаги по-добрите. 
Друго си е когато ти замирише на гора, на борови иглички, мандаринки и сняг!


Очаквайте скоро продължение на коледните идеи за украса. 
Приятен ден и много коледно настроение !

Коментари

  1. Здравейте, дами и господа,
    Позволете ми да ви представя една възможност в края на годината в красота и радост. Безпокоите ли се за края на годината празници, искате да прекарате един незабравим и незабравима Коледа. Ви даде възможност за бърза и надеждна заем за кратко време. Не се колебайте, един адрес за контакт за допълнителна информация.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Благодарим ви за доверието.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…