Пропускане към основното съдържание

Люлякови нокти :)

Чесит Първи Март на всички. Бъдете весели и засмени.!
Може би е още рано, но пролетното настроение започва вече да нахлува в мен.
Затова и днес си спретнах един люляков маникюр.
Е, още няма люляци за съжаление, но това не пречи да ги имаме върху ноктите си.
Обожавам мириса на люляци и тези цветя са ми едни от любимите.
Затова и толкова много харесвам този люляков лилав цвят от сериата на Перфект.
Номер 62, люляково лилаво-аз така го наричам.
 Мога спокойно да кажа, че този цвят ми е много, много любим. При мен е трудно да харесам много един лак. Много често ги сменям.
Аз харесвам лилавото попринцип, но предпочитам по-светлите му нюанси. А този светъл, люляков цвят е просто невероятен, пролетен и свеж.Пролетта е моят любим сезон и с нетърпение чакам да презаредя колекцията си с по-пролетни цветове, най-вече нюд тонове.

Това е съвсем обикновен, класически маникюр и за него няма кой знае какво да се говори.
Процедирах както винаги досега. Първо нанасям основа, после един пласт лак, изчаквам малко и нанасям и втори пласт, само на един пласт не покрива достатъчно добре, а и аз обичам да е по-плътно покритието на лака и той да е по-наситен.


Като цяло харесвам лаковете на Перфект, както и основите и топовете им. Издържат ми максисум 3-4 дни, но при мен всичко издържа по толкова, освен професионално направения маникюр или пък гел лака.
Това не ми пречи, защото често експериментирам и обичам да свеням маникюра си.
Така или иначе не се задържам дълго с един и същ лак.
Този нюанс ми е сред любимите на Перфект.
Време да оставим малко назат тежките зимни нюанси, време  еда носим нещо по-свежо и пролетно!
Харесва ли ви? Какви са вашите любими пролетни цветове в маникюра?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…

Моят Коледен маникюр

Здравейте и за много години! Празниците вече минаха и тъй като тогава нямах никакво време да пиша сега дойде моментът да покажа няколко от маникюрите, които си направих покрай коледните и новогодишни празници.  Започвам с коледния ми маникюр. 
На Коледа разбира се маникюрите ни трябва да се колкото се може по-празнични и бляскави.  Аз заложих на червено с бляскави частици-от серията на Golden rose rich color  45-прекрасен червен цвят, с бляскави частички, който ми стана любим и доста често се лакирам с него.  Тази серя на Голден Роуз е с онези по-широрки четки, които за мен са много удобни и нанасям лак в пъти по-бързо отколкото със стандартните по-тесни четки. 
Това е нюанса. 

Тези макси четки са наистина много удобни. Нанесох 2 слоя от този лак. Пред това разбира се основа-ползвам за основи и топове тези на Перфект. Винаги съм била доволна от тях. 
Това е маникюрът. Много празничен, една идея по-кичозен и весел, отколкото исках да е. 

Използвах бял тънкописец на Nail art - Golden …