Пропускане към основното съдържание

Люлякови нокти :)

Чесит Първи Март на всички. Бъдете весели и засмени.!
Може би е още рано, но пролетното настроение започва вече да нахлува в мен.
Затова и днес си спретнах един люляков маникюр.
Е, още няма люляци за съжаление, но това не пречи да ги имаме върху ноктите си.
Обожавам мириса на люляци и тези цветя са ми едни от любимите.
Затова и толкова много харесвам този люляков лилав цвят от сериата на Перфект.
Номер 62, люляково лилаво-аз така го наричам.
 Мога спокойно да кажа, че този цвят ми е много, много любим. При мен е трудно да харесам много един лак. Много често ги сменям.
Аз харесвам лилавото попринцип, но предпочитам по-светлите му нюанси. А този светъл, люляков цвят е просто невероятен, пролетен и свеж.Пролетта е моят любим сезон и с нетърпение чакам да презаредя колекцията си с по-пролетни цветове, най-вече нюд тонове.

Това е съвсем обикновен, класически маникюр и за него няма кой знае какво да се говори.
Процедирах както винаги досега. Първо нанасям основа, после един пласт лак, изчаквам малко и нанасям и втори пласт, само на един пласт не покрива достатъчно добре, а и аз обичам да е по-плътно покритието на лака и той да е по-наситен.


Като цяло харесвам лаковете на Перфект, както и основите и топовете им. Издържат ми максисум 3-4 дни, но при мен всичко издържа по толкова, освен професионално направения маникюр или пък гел лака.
Това не ми пречи, защото често експериментирам и обичам да свеням маникюра си.
Така или иначе не се задържам дълго с един и същ лак.
Този нюанс ми е сред любимите на Перфект.
Време да оставим малко назат тежките зимни нюанси, време  еда носим нещо по-свежо и пролетно!
Харесва ли ви? Какви са вашите любими пролетни цветове в маникюра?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…