Пропускане към основното съдържание

Garnier Ambre Solaire

Лятото си отива, но не и слънчевите лъчи. Все още можем да отидем да се попчем и да се наслаждаваме на слънцето, било то на морския бряг, на басейн или на терасата в къщи.Когато избирам слънцезащитен продукт за себе си вече гледам да не е мляко за тяло, защото ми е много неприятно да се мажа с него, твърде трудно попива.
Затова предпочитам слънчевата защита под формата на спрей.
Тази година се спрях на Garnier Ambre Solaire спрей със сълнцезащитен фактор 30.
Взех си го на промоция от Била, беше около 12 лева.
Досега не го бях използвала. Ползвах главно на Каротен или на Евелин.
Но от този съм много доволна и догодина ще си го взема пак.
Моята кожа е бяла, но лесно почернява и обикновено 30 е факторът, който избирам.
С по-нисък рискувам да изгоря бързо, а пък от по-висок нямам нужда.
Спрейчето на Гарниер се оказа много приятно за ползване.


Мирише чудесно, консистенцията е на олио, сълнцето бързо те хваща, сдобиваш се с бронзов тен, но и не изгаряш толкова бързо.
Освен, че предпазва кожата спрейчето я омекотява, хидратира, прави я гладка и я защитава от стареене. Задържа влагата в кожата и подобрява хидробаланса.
Формулата е обогатена с масло от карите, което е силно подхранващо.
Като всяко олио разбира се е малко мазно, но не е неприятно.
Аз го нанасям и на лицето.


Хубавото е, че продуктът не съдържа парабени и не ми направи никаква алергия-а аз по принцип имама слънчева алергия, имах и маналата и по.миналата година.
Оказа се подходящ и не ми раздразни кожата.
Използва се много удобно и с удоволствие. Помпичката улеснява нанасянето и контролира използването на твърде много продукт.
Консистенцията е лека, в никакъв случай не е прекалено мазно.
Цената е повече от добра. И това мисля се превръща в мой любим летен продукт.
Също така е много икономичен.
Много ми хареса това спрейче и за ткаива като мен, които не се нуждаят от супер силна сълнцезащита и чиято кожа почернява лесно е идеален продукт.
Фактор 30 напълно ме устройва.
Препиръчвам то горещо!
Следващата година вече няма да се мудя какво да си купя ами ще знам.
С две думи продуктът е чудесен!


Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…