Пропускане към основното съдържание

Жая-околоочен крем с козе мляко

Привет дами!


Днешната публикация е за околоочния крем на Жая с козе мляко.
Марката е една от сравнително новите на българския пазар, на добра цена, продуктите са разнообразни и някои от тях са с по-изчистен състав.
Този крем беше един от препоръчваните във форуми и блогове, които чета и реших да го изпробвам.
Досега не съм ползвала крем за около очи. Това е първият ми такъв продукт.
На 26 години съм. Кожата ми е чувствителна като цяло. Нямам бръчки, само обичайните мимически по-фини линии.
Кожата под очите както знаем е значително по-тънка и е добре тя също да се подхранва с кремове, специално предназначени за нея.
Кожата в тази област по-бързо губи своята елестичност и хидратация.
Кремчето използвам от 2 месеца. В началото имах проблем-боляха ме очите, сърбяха ме и ставаха леко зачервени. Спрях да се мажа с кремчето, мислейки, че е от него.
В последствие се установи, че не е от крема и затова не се отказах и оново започнах да го използвам.
Честно казано съм доволна и бих си го взела отново.
Естествено не разчитам на продукт на цена от 4 лева за превенция срещу бръчки(защото и все още нямам такива).
Кремчето е много леко, немазно и изключително бърозо попива. Мирис няма никакъв, което ми допада.
Нанасям съвсем малко то него сутрин и вечер. Омекотява, хидратира добре и избистря погледа.
Като за начална грижа за околоочния контур при млада кожа смятам, че ми е напълно достатъчен.
Купих го ог Лили, на цена от 3.75 лева, защото беше в промоция. Редовната му цена е около 5 лева, за 15 мл. продукт. Икономичен е, разбира се, защото от тези продукти се нанася малко както вече казах и стигат за дълго време.
Сега ще трябва да си взема отново, защото ми свърши, затова съм отворена за предлажения за токива продукти, защото обичам да експериментирам и пробвам различни неща, докато открия това, което най-много ми харесва.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…