Пропускане към основното съдържание

Диадемки от цветя
Понякога в топлите летни дни настъпва скука. В едни такъв ден с братовчедка ми решихме да си направим диадемки от цветя. Напоследък са много модерни, а пък и стоят прекрасно. 
Поразгледахме няколко клипчета в интернет и се заехме за работа. Хубавото е, че се правят много лесно и стават ефектни. 
Вярно е, че вече са навсякъде, но тук хубавото е, удовлетворението, че сами сме си ги направили и това, че ще бъдат уникални и различни. А освен всичко друго си прекарахме приятно деня. 

              И  така нещата, които са ви необходими. 
  
1. Черни ластици-продават се почти навсякъде, ние си ги имахме в къщи. 
2. Силиконов пистолет
3.Ножица
4.Изкуствени цветчета купихме си такива от магазин за 1 лв, (различни големини и цветове, каквито предпочитате)Единственото, което трябва да се направи е, да се изрежат цветчетата, да се залепят по дължината на ластика, едно до друго и след това ластика също да се залепи, като се свържат двете крайни части за да стане като диадемка. Елементарно Уотсън! 


                     Това са цветчетата, които ползвахме. 
 По този начин се лепят, едно до друго.
Ластиците са черни и розови. Според зависи от това, какви имате или какво искате да използвате.

   Краен резултат:
                             

Имаме си красиви диадемки, които ще са чудесен аксесоар за плажа :) Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…

Моят Коледен маникюр

Здравейте и за много години! Празниците вече минаха и тъй като тогава нямах никакво време да пиша сега дойде моментът да покажа няколко от маникюрите, които си направих покрай коледните и новогодишни празници.  Започвам с коледния ми маникюр. 
На Коледа разбира се маникюрите ни трябва да се колкото се може по-празнични и бляскави.  Аз заложих на червено с бляскави частици-от серията на Golden rose rich color  45-прекрасен червен цвят, с бляскави частички, който ми стана любим и доста често се лакирам с него.  Тази серя на Голден Роуз е с онези по-широрки четки, които за мен са много удобни и нанасям лак в пъти по-бързо отколкото със стандартните по-тесни четки. 
Това е нюанса. 

Тези макси четки са наистина много удобни. Нанесох 2 слоя от този лак. Пред това разбира се основа-ползвам за основи и топове тези на Перфект. Винаги съм била доволна от тях. 
Това е маникюрът. Много празничен, една идея по-кичозен и весел, отколкото исках да е. 

Използвах бял тънкописец на Nail art - Golden …