Пропускане към основното съдържание

Биотен.Хидратиращ крем за ръце с мед и макадамия


Здравейте мили дами!

Тези дни при една бърза обиколка на ДМ попаднах на този крем за ръце на Биотен. Грабнах го без много да му мисля.Дори не съм чела описанието му.По принцип харесвам козметиката на Биотен и затова реших да си го взема.Това, което най-много ми харесва при нещата на Биотен е, че са без парабени и се добиват чрез щадящи природата методи.
Останах очарована от аромата, на мед и макадамия.

Кремчето обещава дълбока хидратация за 48 ч. и е предназначено за много суха кожа на ръцете. Моята не е такава. Ето че не бях прочела това, но много ми хареса. Това ще ми стане любимия крем заради аромата(признавам си, божествен е)!
Много рядко съм попадала на крем за ръце с такъв хубав аромат.
Омекотява кожата на ръцете чудесно. Нанасям по няколко пъти на ден, когато се сетя.
Препоръчвам ви го с две ръце.Много е добро кремчето.
Ръцете ми напоследък са леко по-сухи и това ми е добре дошло.
В самото кремче ми допада и това, че консистенцията не е мазна, а напротив, съвсем лек е и бързо попива, а мириса е дълготраен, но ненатарпчив.
Следващият път ще взема да пробвам лосионите им за тяло.
Предполагам, че и те ще са хубави.
Ползвала съм и крем за лице на марката, както и измивния гел от серията с дюля, и от двете неща бях доволна.
Мисля, че за съотношението цена-качество Биотен са добра козметика.
Този хидратиращ крем ще се хареса на дамите със суха кожа, а за зимата ще е идеален.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…