Пропускане към основното съдържание

Palmolive Feel Glamorous! Ексфолиращ душ гел с невероятен плодов аромат

 Palmolive Feel Glamorous!


Днес ще ви запозная с един мой любимец през зимните месеци в грижата за тялото под душа.

Душ гел с ексфолиращи частици, с аромат на къпини, бурбонска ванилия и драконов плод.

Страхотен! Просто невероятен аромат, на горски плодове, ненатрапчив, сладък, но не прекалено, много нетрадиционен, интересен/което вероятно се дължи на непознатият за мен драконов плод/.

След проучване в гугъл разбрах, че изглежда е ето така и е с множество полезни свойства, поради което и цената му е висока.
 Това е екзотичен кактусов плод, който има множество витамини в себе си и се характеризира с отлични здравословни качества.

 В душ гела се усеща прекрасния аромат на къпините, ванилията не се усеща изобщо което ми допадана.

Влюбих се в този аромат! Много зареждаш и приятен. Ексфолиращите частички са фини, и чудесно почистват тялото и мъртвите клетки по кожата. Аз си правя масаж на цялото тяло с гъба.
По принцип не харесвам марката Палмолив и съм по-скоро предубедена към нея, въпреки хубавите аромати на продуктите, които предлагат. Това е така, защото преди няколко години опитах един душ гел, от който след къпане ме сърбеше ужасно кожата.
Моята кожа е много чувствителна. Оттогава подминавам продуктите на Палмолив по щандовете и не се заглеждам изобщо в тях. И със шампоаните им съм имала проблеми, и със сапуните им и изобщо не харесвам тази марка.
Само, че този душ гел ме плени с аромата, съвсем случайно реших да го погледна на щанда и директно го грабнах. За щастие проблем не се появи.
Това, което много ме впечатли в него е, че дори след баня аромата се задържа дикретно върху кожата, което досега почти не ми се е случвало. Просто се усеща приятно. Това ме спечели.
И реших, че заслужава да му се напарви ревю.


Ползвам го зимата, повече от 2 месеца, в малко количество,  втривам по цялото тяло и масажирам.
Аз обожавам ексфолиантите. Харесвам действието им и върху кожата на лицето и на тялото.
Общо взето е чудесен продукт и препоръчвам с две ръце!

Това е цялата серия ексфолиращи душ гелове на Паломолив. Не знам дали всичките се предлагат у нас, бих пробвала и другите с голямо удоволствие. Този много ми хареса и определено ще си го купя пак, защото аромата е наистина божествен и релаксиращ.Поздрави от мен и слънчев Февруарски ден!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…