петък, 17 февруари 2017 г.

Palmolive Feel Glamorous! Ексфолиращ душ гел с невероятен плодов аромат

 Palmolive Feel Glamorous!


Днес ще ви запозная с един мой любимец през зимните месеци в грижата за тялото под душа.

Душ гел с ексфолиращи частици, с аромат на къпини, бурбонска ванилия и драконов плод.

Страхотен! Просто невероятен аромат, на горски плодове, ненатрапчив, сладък, но не прекалено, много нетрадиционен, интересен/което вероятно се дължи на непознатият за мен драконов плод/.

След проучване в гугъл разбрах, че изглежда е ето така и е с множество полезни свойства, поради което и цената му е висока.
 Това е екзотичен кактусов плод, който има множество витамини в себе си и се характеризира с отлични здравословни качества.

 В душ гела се усеща прекрасния аромат на къпините, ванилията не се усеща изобщо което ми допадана.

Влюбих се в този аромат! Много зареждаш и приятен. Ексфолиращите частички са фини, и чудесно почистват тялото и мъртвите клетки по кожата. Аз си правя масаж на цялото тяло с гъба.
По принцип не харесвам марката Палмолив и съм по-скоро предубедена към нея, въпреки хубавите аромати на продуктите, които предлагат. Това е така, защото преди няколко години опитах един душ гел, от който след къпане ме сърбеше ужасно кожата.
Моята кожа е много чувствителна. Оттогава подминавам продуктите на Палмолив по щандовете и не се заглеждам изобщо в тях. И със шампоаните им съм имала проблеми, и със сапуните им и изобщо не харесвам тази марка.
Само, че този душ гел ме плени с аромата, съвсем случайно реших да го погледна на щанда и директно го грабнах. За щастие проблем не се появи.
Това, което много ме впечатли в него е, че дори след баня аромата се задържа дикретно върху кожата, което досега почти не ми се е случвало. Просто се усеща приятно. Това ме спечели.
И реших, че заслужава да му се напарви ревю.


Ползвам го зимата, повече от 2 месеца, в малко количество,  втривам по цялото тяло и масажирам.
Аз обожавам ексфолиантите. Харесвам действието им и върху кожата на лицето и на тялото.
Общо взето е чудесен продукт и препоръчвам с две ръце!

Това е цялата серия ексфолиращи душ гелове на Паломолив. Не знам дали всичките се предлагат у нас, бих пробвала и другите с голямо удоволствие. Този много ми хареса и определено ще си го купя пак, защото аромата е наистина божествен и релаксиращ.Поздрави от мен и слънчев Февруарски ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар