Пропускане към основното съдържание

Loreal Mythic oil

Здравейте дами!

Дойде времето най-после да ви споделя и моето мнение за така прочутото олио на френската козметична марка
Лореал Митик Ойл.
Това е много популярно олио и доста от вас може би са го ползвали. 
Митик ойл е един от много хвалените продукти в бюти средите и форумското пространство.
От много време исках да го пробвам и накрая си поръчах от Златна Рибка.
Моето е за боядисана коса.С доставката ми излезе около 25 лева за 100 мл.
Купих го преди около половин година.И оттогава го използвам.
Първоначално си мислех, че количеството ще е много малко. Някакви си само 100 мл.!
Но олиото е толкова икономично,че сигурно ще ми стигне до другата зима.
Изхабила съм много малко от него, а нанасям почти на всяко миене на косата.
Казвам почти на всяко, защото ползвам и други продукти, с които го редувам.
Какви са ми първите впечатления от Митик ойл?1. изключитебно балансиран продукт
Не омазнява изобщо, не утежнява косъма.
Моята коса е гъста, дебел косъм, дълга и етажирана. Ако косата ви е друг тип, на вас може и да ви дойде тежко. Но по принцеп Митик ойл го водят, че е подходящо са всяккави тип коси. 
Според мен обаче на много сухи и изтощени коси няма да върши почти никаква работа.
2.Много добра превенция срещу цъфтящи краища.
Откакто ползвам цъфтежи не съм видяла. 
Подчертавам обаче, че моята коса отдавна не цъфти така, както ми цъфтеше преди години, когато бях по-малка,т.е. нямам генерален проблем с цъфтенето на косата като цяло и затова може би не съм критерий.
А и при мен традиционно всички серуми, олиа, кристали за краища ми действат така.
Дори и най-обикновените. Просто ползвам ли ги косата ми не цъфти. Освен това използването на преси е сведено до минимум.Това има огромно значение.
3.Митик ойл е универсално, подхранващо масло за всеки тип коса.
Нанася се на мокра коса, само в краища преди сушене. Нанасяте 1-3 помпички най-много.
Не нанасяйте повече-не е необходимо, а и може да се прекали, да омазни и се получава обратният ефект.Тайната при тези финиш продукти е да се нанася малко, но достатъчно количество. По-голямото количество продукт няма да ви гарантира по-добри резултати.
4.Косата става много лъскава, мека, жива, еластична и видимо подхранена. Това, което най-много харесвам в Митик ойл е:
5.мекотата и страхотния блясък, с които се сдобива косата ми! Също и божествения аромат.
Като състав съдържа обичайните благинки за косата:
-омега 3 мастни киселини-за гъстота, плътност и за красива коса
-витамини А, Б1, Б2 И Д-и трите известни като много добре повлияващи на растежа и състоянието на косата, особено витамините от груба Б, както знаем са изключително полезни за растежа на здрава коса 
-масло от гроздови семки-прави косъма здрав и еластичен
-линолова киселина- тя е мощен антиоксидант, отттук следва, че забавя стареенето

В заключение съвсем честно ще кажа, че за мен Митик ойл е много хубаво олио, което изпълнява нещата, които обещава, но не е продукта УАУ, (както признавам, си имах очаквания, че ще е.)
Предпазва от цъфтене, придава на косата супер блясък и лъскавина.
Разбира се и това не е никак малко. Продукта е добър и икономичен. Но чудеса не прави, поне при мен.
Ако трябва да го сравня с друг подобен професионален продук, например олиото на Матрикс с масло от моринга, което е и на по-ниска цена, Матрикс печели пред Митик ойл. Имам и отделно ревю за него в блога. Ако желаете, погледнете тук.
http://vanityfairdesie.blogspot.bg/2016/02/blog-post_13.html


Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…