Пропускане към основното съдържание

Golden rose Color expert:Шоколадови нокти и блясък

                            Шоколадови нокти и блясък


Здравейте прекрасни момичета.
Маникюрите не са най-голямата ми страст, но понякога и мен ме осенява идеята да си направя сама нещо.
Никога, ама никога не съм се отличавала с талант в това отношение, нито пък с хубави нокти.Винаги се чупят, каквото и да ги правя, с каквото и да ги мажа.
Бях писала преди време за маслото на Евелин с арган.
Много е добро.

Днес ви предлагам един изкушаващ шоколадов цвят-Golden Rose Color Expert 72-пастелен, шоколадово-кафяв цвят, който комбинирах с един разноцветен глитер, едри бляски частички в бяло, сребърно и малко цветно.


Моите нокти почти никога не са били толкова дълги и хубави. 
Убедена съм, че това се дължи на маслото на Евелин, защото видях неговите резултати. 
Шоколадовото е доста пирятно и се върза идеално с бляскавия глитър. Като наситеност е много хубав цвета, а и си отива  с почти всякакви дрехи. 
Относно издръжливостта-не съм критерий, защото на моите нокти обикновен лак не се задържа повече от два дни-жалко, но факт, каквото и да правя не издържа повече и това е. 
Глитър, безцветен лак, френски маникюр или маникюр с бляскави частички се задържат до една седмица-ако не правя нищо с ръцте си.


Комбинацията ми харесва. Нюанса е по-рядко използван, като се има предвид, че кафявото е специфичен цвят, който не ми е сред най-любичите за нокти, но за еснните сезони например, а и не само е супер нежно и закачливо. 
Честно казано не бих носила друг кафяв цвят-по-тъмен например или без бляскави или други декорации. Този обаче е хубав, нещо като капучино, фрапе или млечен шоколад.
Това е само част от тази колекции, номер 72 е шоколадовото.
Наистина прекрасен цвят.
Мисля, че отново ще повторя терапията с маслото,защото определено ми подейства отлично, а и на пазара има доста изкушаващи нови предложения сред лаковите колекции. Затова си струва ноктите ми да порастнат още малко и да изглеждат по-добре. 
В следващата ми публикация на тема лакове ще ви покажа едно прекрасно тъмно люляково.

Целувки от мен, и с пожелания пролетта да нахлува по-бързо в дните ни. 


Искрено Ваша:
Деси ♛Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…