Пропускане към основното съдържание

Олио за коса Матрикс Биолаж.

Момичета, доста отдавна отлагах тази публикация, но ето,че дойде и нейният ред.
След повече от 6 месеца ползване на олиото вече мога да дам прилични отзиви за него.
Купх го отдавна и е останало количество поне за още голям брой месеци ползване.
Поръчах олиото от Енцо, на цената около 15 лева. Харесвам сайта, защото са коректни и точни, освен това има разнообразие на продуктите, а цените са в пъти по-приемливи от в някои други сайтове.Бях изчела много отзиви за него в теми за професионалана козметика за коса и в различни блогове.
В описанието има различни начини за приложение на олиото, но аз го нанасям само като кристали.
Използвам го след всяко къпане на леко подсушена коса, като слагам не повече от 2-3 изпомпвания.
Олиото е изключително икономично.Съдържа масло от моринга, което е познато като средство за подхранване на косата.
Моето олио е за нормална коса-жълтият вариянт, за всеки тип коса.Тъй като не мога ода определя косата си нито като суха, нито като мазна, нито като третирана си избрах това за всеки тип коса.
Миризмата е екзотична и много приятна.
Олиото не ми омазнява косата, но трябва да се слага малко количество, да не се прекалява-иначе ще има обратният ефект.
Маслото е точно за моят тип коса, и идеално ми пасна.Откакто го ползвам косата ми почти не цъфти, това е ефектът, който най-видимо забелязах. Чудеса и магии разбира се не стават,не е нещо изкрючително като продукт.Подхранващо е, заглаждащо, придава невероятен блясък и мекота-какво повече да искам от едно олио за коса?
Хубавото е, че е универсално и може да се използва по различни начини-да се прибавя в маски, на мокра коса, на суха коса дори, преди изправяне с преса, преди сешоар, за защита от топлината,смесва се с шампоан и балсам за допълнително подхранване, като масаж преди измиване с шампоан.Косата ми с него е гладка и видимо по-подредена и изгладена.
Не утежнява косъма, но моята коса е гъста и плътна, за другите типове коси не зная как би се отразило.
Като единствен минус мога да кажа, че помпичката се използва трудно след като маслото стане наполовина, защото се усложняа изпомпването и ми се налага винаги да развинтвам капачката за да си взема.
Та, в заключение ще кажа, че си заслужава,защото продукта е качествен, грижата е професионална, не е скъп и стига за много време, може да се ползва за различни неща и върши чудесна работа.
Така, че когато говорим за професионална козметика в повечето случаи даваш повечко пари, но ползваш продукта дълго време и получаваш в пъти по-голямо качество.
Това е първият продукт на Матрикс, който ползвам и съм доволна.

Това е косата ми след употребата на олиото на Матрикс


Снимката е от Септември месец, косата ми е направена с ретро преса и тогава още беше дълга-сега е наполовина на тази дължина.

Видими резултати при мен:

-намален цъфтеж, всъщност почти отсъстващ
-блясък
-мекота
-гладкост
-подреденост
-подхранена коса
-анти фризи ефект
-защита от топлина


Препоръчвам Матрикс Биолаж, на моята коса се отрази чудесно.Искрено Ваша:
Деси ♛

Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Модата през вековете:Част 2:Рококо и епохата на Мария - Антоанета.

Здравейте, прекрасни!  Навън е доста студено и зимно, но на мен ми е пъстро и цветно, затова съм подготвила и една цветна, кичозна, розово-бонбонена и екстравагантна публикация, която ми беше много приятно да напиша. Запитвали ли сте се някога какви са били жените в миналото, как са се грижили за себи си, а как са се обличали? Харесвате ли костюмните драми, огромните обемни рокли и прическите в рококо стил? Ако се интересувате от историята и модата през различните епохи, днешната ми публикация е за вас и ще се радвам ако ви хареса и внесе хубаво настроение и разнообразие в деня ви. И така, ще става дума за мода, кринолини, прически през тази така пъстра и авангардна сама по себе си епоха на рококо.


През XVIII век във Франция и на други места в Европа възниква промяна в културата и начина на живот в европейското общество. Започва епохата на Просвещението. Просвещение: Интелектуално движение в европейската философска и политическа мисъл и в изкуството, популяризирано и в североамериканските кол…

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…