Пропускане към основното съдържание

Арганова терапия за нокти от Евелин

Здравейте момичета!

В тази публикация ще ви разкажа как се преобразиха моите нокти.
Бях в Лили за покупки и си харесах този заздравител за нокти.
Това е Евелин 8 в едно-арганова терапия за нокти.Спешно се нуждаех от нещо, което да направи ноктите ми по-твърди, нечупещи се и да успея да си пусна що годе приличен маникюр.
Терапията е с арганово масло, подхранва, омекотява и заздравява ноктите.
Вече няколко седмици я ползвам и откакто съм с нея, ноктите ми са нуезнаваме-здрави, твърди, не се е счупил нито един, което при мен е рядкост. Освен това и растат.
Имам меки, чупещи се нокти.
Никога не съм имала дълъг, хубав маникюр.Ноктите ми никога не са били твръди.
Само, че с това олио е факт, че се сдобих с хубави нокти и сега ще си спестя ноктопластиката и гела, които си бях намислила.!
Олиото мирише на портокали, много приятно.

Нанасяне: два пъти на ден, обикновено сутрин и вечер. Хубаво е ноктите да останат нелакирани, но аз не мога да ги търпя без лак. Затова нанясам олиото, втривам, масажирам и оставям да попие. След което си слагам лак. Върху лака също нанасям-придава  хубав блясък и маникюра изглежда много по-добре. 
Вечерта, преди лягане, докато си гледам сериала пак нанасям още веднъж от олиото. Слагам също и около кожичките за да ги омекотя.
Не смятам, че има значение дали ноктите са лакирани или не-така или иначе, олиото си попива и си върши работата.
Много съм доволна и го препоръчвам. 
Честно казано не вярвах, че наистина може да работи, но факт-отрази ми се чудесно на ноктите. 
Това е един отличен начин да поглезите ноктите си. Коментари

Популярни публикации от този блог

Модата през вековете:Част 1 Ренесанс и Тюдори

Модата е нещо, което винаги стремглаво се развива. Тя се мени презразличните времена и периоди от човешката история. Оформя се и се развива също така под влиянието на много фактори. Тъй като се интересувам много от история както вече споменах, у мен се зароди идеята да прочета и науча повече за модата през вековете. Винаги ми е било интересно какво се е носело в предишните епохи, какви са били жените тогава, как са изглеждали. От дълго време се канех да започна да се занимавам с това и много ми се искаше да разуча специално за женската мода в различните времеви периоди-Средновековие, Ренесанс, Ново Време и т.н.
Основните източници, които ще използвам са главно чуждестранни интернет сайтове посветени на модата. С интерес откривам, че има много такива блогове и сайтове, в които хората интересуващи се от тази тема споделят своите знания.  Има доста различни източници. За мен е много вълнуващо да се захвана с това и започвам с голям ентусиазъм. Това „проучване” се оказа много приятно заним…

Моят Коледен маникюр

Здравейте и за много години! Празниците вече минаха и тъй като тогава нямах никакво време да пиша сега дойде моментът да покажа няколко от маникюрите, които си направих покрай коледните и новогодишни празници.  Започвам с коледния ми маникюр. 
На Коледа разбира се маникюрите ни трябва да се колкото се може по-празнични и бляскави.  Аз заложих на червено с бляскави частици-от серията на Golden rose rich color  45-прекрасен червен цвят, с бляскави частички, който ми стана любим и доста често се лакирам с него.  Тази серя на Голден Роуз е с онези по-широрки четки, които за мен са много удобни и нанасям лак в пъти по-бързо отколкото със стандартните по-тесни четки. 
Това е нюанса. 

Тези макси четки са наистина много удобни. Нанесох 2 слоя от този лак. Пред това разбира се основа-ползвам за основи и топове тези на Перфект. Винаги съм била доволна от тях. 
Това е маникюрът. Много празничен, една идея по-кичозен и весел, отколкото исках да е. 

Използвах бял тънкописец на Nail art - Golden …

Грижа за косата

                                             Грижа за косата
Грижата за косата си е цяла наука ако питате мен. Понякога е голямо лутане докато намериш правилните продукти. Всичко зависи от типа коса, цвета, структурата на косъма, формата на подстригване и още много, много неща. Тази публикация ще посветя на любимите ми продукти за коса, които съм ползвам в момента и които харесвам за косата си. Аз изключително много експериментирам с продукти за коса-къде успешно, къде не. Като се замисля може би косата е нещото да което най-много се грижа във визията си. Нека на първо място уточня каква е моята коса, а след това и грижите, които полагам за нея.Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв-почти черен. Гъста е, бухнала, косъма ми е плътен, твърд и лесно се поддава на обработка. Имам права коса, но често се чупи на най-различни места. Дължината както ще видите и на снимките и някъде до гърдите. Подстгригвам я на всеки 2-3 месеца с по 2-3 см. Обожавам дългите коси, но в моментът в който м…